Türk Telekom son nefeste

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Türk Telekomspor sezon hazırlıklarının yanı sıra yaptığı hazırlık maçları ile de yeni sezona hazırlanıyor.

Türk Telekom son nefeste
Yayınlanma:
Güncelleme:

İki yıl aradan sonra yeniden Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Türk Telekomspor sezon hazırlıklarının yanı sıra yaptığı hazırlık maçları ile de yeni sezona hazırlanıyor. Mavi Kaplanlar Bursa’da katıldığı Cevat Soydaş Turnavası’nda zorlu mücadelede TOFAŞ’ı uzatmalar sonunda 103-102 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Mavi beyazlılar ikinci maçında Yunanistan temsilcisi Promitheas P.C ile karşı karşıya gelecek.

BÜYÜK ÇEKİŞME

Turnuvaya iyi başlayan Türk Telekom ilk maçında karşı karşıya geldi. Eski Milli Basketbolcu Cevat Soydaş’ın anısına bu yıl 18’incisi düzenlenen Uluslararası Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nın ilk maçında Bursa temsilcisi TOFAŞ ile karşılaşan Türk Telekom ilk çeyreği 22-16 geride kapattı. İkinci çeyreğin ilk saniyelerinden itibaren kaydedilen sayılarla farkı kapatan Türk Telekom, ikinci çeyreğin üçüncü dakikasında Serhat Çetin’in üçlüğü ile beraberliği sağladı (26-26). TOFAŞ hücumunu, defans varyasyonlarıyla kesen Türk Telekom, son saniyede Garrett’in orta sahadan kaydettiği üçlüğe engel olamayarak devreye 43-42 geride girdi.

UZATMA NEFES KESTİ

Üçüncü çeyrek karşılıklı basketlerle başladı. Çekişmenin bu periyodda da sürürken iki takımda aradaki farkı açamadı ve bu çeyreği ev sahibi 66-65 TOFAŞ önde kapattı. Maçın final periyodu nefesleri kesti. Büyük mücadelenin yaşandığı bu çeyreğe Türk Telekom iyi başladı. Rakibini kısa sürede baskı altına alarak Landsberg’in sayıları ile yakalayan Mavi Kaplanlar öne geçmesine karşın bu üstünlüğünü koruyamayınca maç 87-87 uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında TJ Campbell’in son saniye basketiyle karşılaşmadan 103-102 galip ayrılan Türk Telekom, Cevat Soydaş Turnuvasına iddialı başlayarak bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde iddialı olduğunu ortaya koydu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.