ABB’den kadınlara bu destek devam edecek!

Kadın Danışma Merkezi mart ayında bin 147 kadına çeşitli hizmetler verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın Danışma Merkezi, daha önce olduğu gibi bundan sonra da gereksinim sahibi kadınlara aylık ped desteği verileceğini açıkladı.

ABB’den kadınlara bu destek devam edecek!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, seçim kampanyası sürecinde Ankaralılar için Belediye'nin desteğini sürdüreceğini açıklamıştı. Bunun somut örneği Kadın Danışma Merkezi tarafından hayata geçirildi.

abb.jpg

KADINLARA DESTEK MANSUR YAVAŞ’TAN GELMEYE DEVAM EDİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesinin internet sayfasından duyurulan açıklamada ihtiyaç sahibi kadınlara ped sağlanacağı bildirildi. Açıklamada “kadınların hijyenik pede erişebilirliğinin artması için Nisan 2022'den itibaren ücretsiz ped kampanyası başlatıldığı” belirtilerek 2022 yılında başlayan uygulamanın 2024 yılında da devam edeceği bildirildi. Buna göre ihtiyaç sahibi olan kadınlar, Kadın Danışma Merkezine gelerek ayda bir paket ücretsiz hijyenik ped alabilecek.
Pedler, Kadın Danışma Merkezi Gençlik Parkı, Kuşcağız Kadın Danışma Birimi, Şafaktepe Kadın Danışma Birimi, Sincan Kadınlar Lokali, Osmanlı Kadınlar Lokalinden alınabiliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.