ABB'nin modern itfaiyeleri Ankara'nın hizmetinde

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yeni açılan itfaiye istasyonları modern ekipman ve araçları, alanında uzman ve eğitimli personeli ile Başkent'in hizmet kalitesini artırıyor.

ABB'nin modern itfaiyeleri Ankara'nın hizmetinde
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), nüfusu her geçen gün artan Başkent'e daha iyi hizmet sunmak için itfaiye istasyonlarının sayısını arttırıyor.

ABB'nin yeni açılan itfaiye istasyonları; modern ekipman ve araçları, alanında uzman ve eğitimli personeli ile Başkent'te hizmet kalitesini artırmayı sürdürüyor. yor. Yenimahalle Çakırlar ve Gölbaşı İncek’te yapımı tamamlanan itfaiye istasyonları hizmet vermeye başladı.

Seçim öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından resmi açılışı yapılan itfaiye istasyonları Ankaralılara hizmet vermeye başladı.

itfi.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, yaptığı açıklamada, nüfusu artan bölgelerde itfaiye istasyonu yapma ihtiyacı duyulduğunu belirterek, "Yeni istasyonlarımız şu an hizmette. Yine Ankara'nın nüfus yoğunluğu olan yerlerinde yeni istasyonlar planlıyoruz." dedi.

ŞEHİTLERİN İSMİ YAŞATILIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yeni itfaiye istasyonlarına Şehit İtfaiye Erleri Fahrican Yavaş ve Orçun Yaşar’ın isimleri verildi. ABB, böylece şehit itfaiye erlerinin isimlerini Başkent'te yaşatmış olacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.