Ankara'da aşırı hız can aldı: Keçiören'de 3 kişi park halindeki araca saldırdı

Başkent Ankara'da bayram sonrası için geri dönüş trafiğinde yoğunluk sürerken meydana gelen kazalarda da can kaybı ve maddi hasarlar oluştu.

Ankara'da aşırı hız can aldı: Keçiören'de 3 kişi park halindeki araca saldırdı
Yayınlanma:

Polatlı- Ankara istikametinde yüksek hızla seyir halinde olan bir motorcunun trafik kazasında hayatını kaybettiği belirtildi.

AŞIRI HIZ CAN ALDI

Bayram sonu yoğunluğunun arttığı noktalardan biri olan Polatlı- Ankara istikametinde seyir halindeki bir aracın kamerasına yansıyan görüntüye göre oldukça hızlı seyreden bir motorun akşam saatlerinde araçlara ve bariyere çarparak kazaya karıştığı belirtildi. Kaza sonrası motor sürücüsünün hareketsiz yattığı ve olay yerine polis ile ambulans ekibinin sevk edildiği görüldü.

1.jpg

Ankara’nın Çankaya ilçesinde de akşam saatlerinde trafik kazası yaşandı.

Nene Hatun Caddesinde gerçekleşen kazada kontrolü kaybeden aracın yan yattığı görüldü. Olay yerine ambulans sevk edilirken araçta maddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kazada yaralanma ve can kaybı meydana gelmediği öğrenildi.

KEÇİÖREN'DE PARK HALİNDEKİ ARACA SALDIRI

Ankara Keçiören’de geçtiğimiz gece bir araca 3 kişi tarafından saldırıldı. Piyangotepe Mahallesinde kesici aletlerle ve çekiçlerle park halindeki araçlardan birine 3 kişi saldırdı. Lastikleri patlatan ve camları kıran kişiler güvenlik kamerasına yansıdı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.