Ankara'da Birlik Derneğinden örnek davranış

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve bir grup vatandaşın kurduğu "Ankara'da Birlik Derneği", Başkent'te yüzleri güldürmeye ve faaliyetlerini geliştirmeye devam ediyor.

Ankara'da Birlik Derneğinden örnek davranış
Yayınlanma:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve bir grup vatandaş tarafından yardıma muhtaç insanların sorunlarını gidermek için kurulan Ankara'da Birlik Derneği, faaliyetlerini bu ramazan ayında da devam ettirdi.

Genel Başkan Bayram Mutlu tarafından 3 yıl önce ramazan ayında başlatılan "Kardeşlik Ziyaretleri" bu ramazan ayında da devam etti.

Dernek faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Dernek Genel Başkanı Mutlu, ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edildiğini belirtti.

Mutlu, "Kimi yaşlı yalnız yaşıyor, kimi emekli maaşı yetmiyor, kiminin eşi hükümlü, kimi engelli birçok ailemize hem gıda yardımı hem de üyelerimizin destekleri ile diğer yardımları ulaştırdık." dedi.

Ziyaret esnasında zaman zaman duygusal anların da yaşandığını belirten Bayram Mutlu, "Paylaşımlardan etkilenen hemşehrilerimizin de ailelere destek olmak istemesi bizlere ne kadar doğru bir iş yaptığımızı kanıtlıyor." ifadelerine yer verdi.

Gelecek ramazan ayında da çalışmaların devam edeceğini belirten Ankara'da Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu, dayanışma örneği gösteren Ankaralılara teşekkür etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.