Ankara'da çok sayıda kaza yaşandı! Kural ihlalleri kazaları ve yaralanmaları beraberinde getirdi...

Başkent Ankara'nın farklı bölgelerinde dikkatsizlik ve kural ihlalleri sebebiyle yaşanan kazalarda yaralanmalar yaşandı.

Ankara'da çok sayıda kaza yaşandı! Kural ihlalleri kazaları ve yaralanmaları beraberinde getirdi...
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

ETİMESGUT’TA SÜRÜCÜ ADAYINDAN KAZA

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde Gimsa önünde bir sürücü kursu aracı yola çıkan yayaya çarptı. Olay yerine ilk olarak orada bulunan insanlar müdahale etti. Edinilen bilgiye göre yayanın yaya geçidini kullanmadığı ortaya çıktı. Yaşanılan kazada hayati bir tehlikenin olmadığı belirtildi.

ÇANKAYA’DA KAZA

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Bulvarında iki aracın çarpışmasıyla oluşan bir kaza gerçekleşti. Kazada can kaybı yaşanmadı ancak yaralanmalar meydana geldi. Araçlarda ise büyük maddi hasar gerçekleşti. Yaralı sayısı bilinmezken olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti.

bilkent.jpg

BİLKENT GİRİŞİNDE KAZA

Çankaya ilçesinde bulunan Bilkent CYBERPARK yakınlarında trafik kazası yaşandı.

Viraj girişinde meydana gelen kazada iki aracın kafa kafaya çarpıştığı görüldü. Yaşanan kazada yaralanma yaşanmazken iki araçta da ciddi maddi hasar oluştu. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

KEÇİÖREN’DE KORKUTAN KAZADA YARALANMA YAŞANMADI

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Kuşcağız Mahallesinde bir araç duran kamyonun altına girdi. Sebebi bilinmeyen kazada araç sürücüsünün park halindeki kamyonun sol tamponuna çarparak durduğu görüldü. Yaşanan kazada yaralanma olmayışı büyük şanstı. Olay sırasında araç sürücüsünün olduğu kapı hasar gördüğü için araç sürücüsü bir süre araçta mahsur kaldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.