Ankara'da korkutan trafik kazaları yaşandı: Farklı ilçelerde yaşanan kazalar trafiği kilitledi

Başkent Ankara'da yaşanan trafik kazaları yaralanma ve maddi hasara yol açarken trafiği de durma noktasına getiriyor. Ankara'da dün de çok sayıda trafik kazası yaşandı.

Ankara'da korkutan trafik kazaları yaşandı: Farklı ilçelerde yaşanan kazalar trafiği kilitledi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Yozgat Bulvarı, sık sık trafik sorunları ile gündeme geliyor. Dün meydana gelen bir kaza, bu sorunu bir kez daha gündeme taşıdı ve yol üzerinde trafik kilitlendi.

51.jpg

Kaza sebebiyle Yozgat Bulvarı'nda yaşanan trafik yoğunluğu, sürücülerin ilerlemekte zorlanmasına neden oldu. Olay yerine gelen güvenlik ekipleri, kaza nedeniyle meydana gelen trafik sıkışıklığını çözmek için çalışmalara başladı. Vatandaşlar ise sürekli yaşanan trafik sorunu sebebiyle isyan ediyor.

etlik.jpg

KEÇİÖREN ETLİK'TE YAŞANAN KAZA TRAFİĞİ KİTLEDİ

Keçiören’in Etlik Semtinde yaşanan zincirleme trafik kazasında en az 3 aracın birbirine girdiği görüldü. Yaşanan kaza sonrası hasar alan araçlardan kopan parçalar yola savrulurken olayda yaralanma olmadığı öğrenildi. 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

dogukent.jpg

MAMAK’TA KORKUTAN KAZA

Ankara’nın Mamak İlçesinde sıkça trafik kazaları ile gündeme gelen Doğukent Bulvarı’nda İmrahor Viyadüğü öncesi LPG Tankeri bilinmeyen bir sebeple önündeki araca çarptı. Tankerin çarpmasının etkisiyle önündeki hasar alan araç da önündeki araca çarptı ve zincirleme kaza yaşandı. Kazada korkutucu bir gelişme yaşanmamasının sebebi olarak Tankerin hızının düşük olması düşünülürken kaza sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

karapurcek.jpg

KARAPÜRÇEK'TE BİR ARAÇ BARİYERLERE SAPLANDI

Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek Mahallesi’nin Altınköy girişinde tehlikeli bir trafik kazası yaşandı.

Otobanda aşırı hız yaptığı düşünülen araç bariyerlere saplandı. Kazada araç hurdaya dönerken sürücünün yaralanmaması sevindirdi. Olay yerindeki vatandaşlar kazaya ilk müdahaleyi yaptı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.