Bayramda hava nasıl olacak? Ankara'da bayram havası nasıl olacak?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün ilan edilmesinden sonra memleketine ya da tatile gidecek vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Peki, Ramazan Bayramı tatilinde hava nasıl olacak? İşte 9-10-11-12 Nisan Ramazan Bayramı hava durumu tahmin raporu...

Bayramda hava nasıl olacak? Ankara'da bayram havası nasıl olacak?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ramazan Bayramı'nı kapsayan 9 günlük tatil 6 Nisan itibarıyla başladı. Ara tatil ve Ramazan Bayramı'nın birleşmesi, 9 günlük idari tatil yapılmasıyla birlikte milyonlarca kişi bayram öncesi tatil beldeleri ve şehir dışındaki yakınlarının olduğu bölgelere seyahate çıktı. Peki, Ramazan Bayramı tatilinde hava nasıl olacak? İşte 9-10-11-12 Nisan Ramazan Bayramı hava durumu tahmin raporu

12 İL İÇİN SARI KOD UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 il için sarı kod uyarısında bulundu. Bu iller; Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Hakkâri, Mardin, Muş, Siirt, Tunceli, Van, Batman ve Şırnak için sarı kodlu uyarı yayımladı.

BAZI İLLER İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, yağışların; Tunceli, Elâzığ, Bingöl, Batman, Muş, Bitlis, Siirt, Şırnak, Ağrı ve Hakkâri çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzeydoğusu, Mardin'in doğusu ve Van'ın güneyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Bu nedenle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, dik ve eğimli yamaçlarda kar erimesine bağlı heyelan ve çığ tehlikesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

PEKİ, ANKARA'DA BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Ankara için 5 günlük hava durumu tahmini açıklandı. Ankara'da bayramda parçalı bulutlu hava hakim olacak.

Bugün (9 Nisan) için Ankara hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 22 derece.

ekran-goruntusu-2024-04-09-094102.png

Yarın (10 Nisan) için Ankara hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 23 derece. 11 Nisan 2024 Perşembe Ankara hava durumu az bulutlu, sıcaklık 23 derece. 12 Nisan 2024 Cuma Ankara hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 21 derece. 13 Nisan 2024 Cumartesi Ankara hava durumu bulutlu, sıcaklık 22 derece.

ekran-goruntusu-2024-04-09-093929.png

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.