Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap: Turizmi pik yaptıracağız

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den aday olan Dr. Özer Kasap, yüzde 48.53 oy ile Beypazarı Belediye Başkanı seçildi. "Beypazarı bizim sevdamız, Beypazarı bizim toprağımız, hep birlikte daha güzel günlere yürüyeceğiz." diyen Kasap, ilk icraatlerinin 'T.C.' ibaresini geri getirmek olduğunu söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap: Turizmi pik yaptıracağız
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, seçimleri başarıyla geride bırakırken tüm Beypazarlıların ve Başkentlilerin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, öncelik verecekleri projeleri anadolugazete.com.tr'ye anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte hareket ederek Beypazarı'nı 'Nirvana'ya ulaştıracaklarını belirten Başkan Kasap, "Turizm ile alakalı çalışmalarımız başlayacak. Beypazarı'nda turizmi pik yaptıracağız." dedi.

31 Mart yerel seçimlerinden birinci parti olarak çıkan CHP, Ankara'da toplamda 16 ilçeyi de kazandı. 16 belediye başkanı ise Mansur Yavaş ile birlikte hareket ederek tüm Başkentlilere hizmet edeceklerini vurguladı.

Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı'nda seçilen Özer Kasap da Yavaş'ın izinden giderek 'öncelik turizm' dedi.

Başkan Kasap, yerli ve yabancı birçok turistin Ankara'da uğrak noktası olan Beypazarı'nda halka eşit hizmet edeceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.