Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı konuştu: Denetleniyoruz!

Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, Beypazarı maden suyuna ilişkin, "Tüm üretim süreçlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından denetim ve analizler düzenli olarak yapılmaktadır. Beypazarı maden suyunun değerleri, Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Birliği mineralli su kriterleri ile Türkiye Doğal Mineralli Sular Hakkında Yönetmelik kriterlerine uygundur." dedi.

Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı konuştu: Denetleniyoruz!
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti heyeti, Beypazarı Doğal Maden Suyu tesislerini ziyaret ederek incelemede bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Ankara İl Başkan Yardımcısı Serkan Korkutata, eski milletvekili Hacı Turan ve eski Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan'ı ziyaret etti.

Tesisleri gezerek incelemede bulunan heyet, Ercan'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, burada yaptığı açıklamada, yerli üretici ve markaların ülke ekonomisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Doğal kaynağından çıkan maden suyunun halka en hijyenik şartlarda sunulmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Usta, Sağlık Bakanlığının tesisi denetlediğini ifade etti.

Ankara milletvekilleri olarak, bir süre önce Beypazarı maden suyu ile ilgili haberler üzerine yerli ve milli ürünlerine sahip çıkmak amacıyla ziyareti yaptıklarını belirten Usta, gayet güvenle ve huzur içinde tadı da çok güzel olan maden suyunu rahatlıkla tüketebileceğini söyledi.

Vatandaşlara maden suyu tüketmelerini tavsiye eden Usta, "Beypazarı maden suyunun dünyadaki pazarlarda artan hacmiyle başarısının devamını dileriz." dedi.

Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan ise dünyadaki en ileri teknolojiye sahip maden suyu şişeleme makine parkına sahip olduklarını dile getirerek, "Beypazarı olarak 30'u aşkın ülkeye yaptığımız ihracatla dünya çapında tercih edilen maden suyu konumundayız. Tüm üretim süreçlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından denetim ve analizler düzenli olarak yapılmaktadır. Beypazarı maden suyunun değerleri, Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Birliği mineralli su kriterleri ile Türkiye Doğal Mineralli Sular Hakkında Yönetmelik kriterlerine uygundur."

Son zamanlarda İsviçre'deki mevzuat farklılığından dolayı ortaya çıkan haberlere ilişkin tüketicilerin markaya sahiplenici yaklaşımının kendilerini çok duygulandırdığını ifade eden Ercan, bu kadar sevilen ve güvenilen bir marka olmanın sorumluluğunu bir kez daha üzerlerinde hissettiklerini kaydetti.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulayan Ercan, "Üç kuşaktır ilmek ilmek dokuyarak bugünlere getirdiğiniz markamız, sadece Beypazarı'mızın değil, ülkemizin önemli bir değeridir. 67 yıldır olduğu gibi tamamen doğal olan ürünümüzü en hijyenik koşullarda tüketicilerimize buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.