Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu görevi devraldı

31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 56,61'ini alarak Etimesgut Belediye Başkanı seçilen CHP Adayı Erdal Beşikçioğlu, görevi Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Satılmış'tan devraldı. Devir teslim töreninde Etimesgut'a gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise halka hitap ederek teşekkür etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu görevi devraldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Belediyede yapılan devir teslim töreninde konuşan Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Satılmış, "31 Mart 2024'te tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde halkımızın milli iradesi yeni bir adayı seçti. Bundan sonra Etimesgut'un Belediye Başkanı Sayın Erdal Beşikçioğlu'dur. Bundan sonraki yaşamında Etimesgut'a güzel işler yapmasını temenni ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz." dedi.

Demokrasi vurgusu yapan Satılmış, "Demokrasilerde böyledir. Bazen seçilirsin, bazen kaybedersiniz. Biz kendisini tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz. Yeni yaşamında da hayırlı uğurlu olsun diyerek başarılar diliyorum." diye konuştu.

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu ise, "Böyle bir onurlu görevi yurttaşlarımız bize layık gördü. Umarım biz de bu masanın, bu makamın önemli olduğunu layığıyla yerine getirir, ayrıştırmadan birlik olarak belediyemizi yağıyla idare etmeye çalışırız. Hepinize çok teşekkür ederim." dedi.

Basın açıklamasından önce bir vatandaş, Erdal Beşikçioğlu'na şiir okuyarak destek verdi.

Devir teslim töreninden sonra basına açıklama yapan Başkan Erdal Beşikçioğlu, "Yaklaşık 90 gündür ilçemizin her sokağında, her caddesinde vatandaşlarımızla sohbet ettik, tanış olduk ve kendimizi anlattık. Doğru yapmışız demek ki, 90 günün sonunda da böyle bir takdirle gururlandırdılar bizi. Hepsi var olsun, sağ olsunlar. Bundan böyle bilsinler ki, onlarla için sevinen, endişelenen ve onlarla beraber mutlu olan bir başkanları var. Bundan sonra da daha güzel yarınlara ulaşmak için el ele, kol kola yürüyeceğiz. Hepimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Cemal Satılmış, Başkan Beşikçioğlu'na mührü teslim edip çiçek takdim etti.

MANSUR YAVAŞ DA KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da programa katılarak Etimesgutlulara teşekkür etti. CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de Beşikçioğlu'na destek için Etimesgut'taki devir teslim törenine katılan isimler arasında yer aldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.