Eymir'de motokrosçular nefes kesti!

Bayram tatilinde Ankara dışına çıkmayanlar cumartesi ve pazar günü adeta Eymir’e akın etti. Gölün müdavimlerinden motokrosçular ise yaptıkları gösteri ile izleyenlerin nefesini kesti.

Eymir'de motokrosçular nefes kesti!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

9 Günlük Bayram tatilinde Ankara dışına çıkamayanlar piknik yerlerine akın etti. Bunlardan biri de Ankara’nın sayfiyesi olan ODTÜ Eymir Gölü dinlenme alanıydı.

Piknik sepetini, bisikletini, alan ailelerin yanı sıra yürüyüş ve spor yapmak isteyenler de tercih ettiği Eymir Gölü’nün hafta sonu müdavimleri olan motokrosçular da ilginç bir gösteriye imza attı.

1.jpg

Yüzde 60 eğimli yokuşu tırmanan motokrosçuların tepeye çıkma mücadelesi izleyenlerin nefesini kesti.

Ankara dışından, yakınlarını ziyaret gelen bir Muğlalı Off-road meraklısı da izleyenlerin çıkar-çıkamaz iddiaları arasında cipiyle aynı yokuşu çıktı ve indi.

Güvenlik güçlerinin trafik cezası yazdığını belirterek plaka ve yüzlerinin görüntülenmesini istemeyen motokrosçular “Nerdeyse yazın her hafta sonu buraya geliyoruz. Gittiğimiz başka yerlerde var. Yaptığımız doğa sporu. Elbette bilmeyenlerin yapabileceği bir iş değil. Riski var. Eğer usta bir motokrosçu değilse, tırmanırken düşebilir bir tarafı kırılabilir. O nedenle çok dikkat ve iyi motor gerektiren bir spor” diye konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.