Fethi Yaşar ilk mesaide çalışanlarla birlikte!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde, belediye çalışanları ve ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılım oldukça yoğundu.

Fethi Yaşar ilk mesaide çalışanlarla birlikte!
Yayınlanma:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konuşmasında tüm vatandaşların bayramını tebrik ederek başladı. "Yenimahalle’de yeni bir dönemin başlangıcını yapıyoruz. 4 dönemdir bize güvenerek yetki veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2009 yılından bu yana bize güvenen kimsenin başını öne eğdirmedim ve bu dönemimizde de ilçemizi güzel yarınlara taşımak adına aralıksız çalışmayı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Yaşar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Yenimahalle Belediyesi yalnızca bana oy verenlerin değil tüm yurttaşların belediyesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim, kültür, sanat, spor gibi birçok alanda yaptığımız yatırımlarla ilçeyi tüm ülkede örnek alınan bir ilçe haline getirdik. Gelişmişlik sıralamasında 180’inci sıralarda olan Yenimahalle’yi yaptığımız bu yatırımlarla 5’inci sıraya taşıdık. Amacımız yeni dönemde ilçemizi 1’inci sıraya taşımaktır. Bu yolda hep beraber gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.'' dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.