Gölbaşı'na bayram erken geldi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 10 yılın ardından yeniden belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. İlçede büyük bir coşku ile karşılanan seçim sonuçları, "Gölbaşı'na bayram geldi" şeklinde yorumlandı.

Gölbaşı'na bayram erken geldi
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 31 Mart'ta elde ettiği seçim zaferinin ardından başkan sıfatı ile resmi bayramlaşma törenine katıldı.

Gölbaşı Kaymakamlığında düzenlenen resmi bayramlaşma törenine ilişkin paylaşım yapan Başkan Odabaşı, "Sayın Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu ve Sayın Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel ile bir araya gedik. Gelen tebrikleri samimiyetle kabul ediyor, hep birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeyi diliyorum." ifadelerine yer verdi.

nayhnt.jpg

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, paylaşımını "Nice güzel günler görmek umuduyla, tüm Gölbaşı halkının bayramını en içten duygularımla kutluyorum." sözleriyle tamamladı.

Öte yandan iftar programlarına katılarak hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam eden Yakup Odabaşı, "Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftar yemeğine katılarak Gölbaşılı dostlarımızla bir araya geldik. Bu güzel buluşmada gösterdiğiniz ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederim. Hep birlikte, Gölbaşı'nı daha da ileriye taşımak için el ele vermeye devam edeceğiz." mesajı verdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.