Keçiören Belediyesinde ilk başkan yardımcısı belli oldu

31 Mart seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanlığını kazanan Mesut Özarslan, devir teslim töreninin ardından ekibini oluşturmaya başladı. Özarlsan, ilk başkan yardımcısı olarak Ankara Büyükşehir Belediyesinde daire başkanlığı görevinde bulunan Atilla Zorlu'yu tercih etti.

Keçiören Belediyesinde ilk başkan yardımcısı belli oldu
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesinin tecrübeli ismi Atilla Zorlu yeni görevine atandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde 23 Ağustos 2023'te daire başkanı olarak göreve başlayan Zorlu, yeni dönemde Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

2019 seçimlerinde Ermenek Belediye Başkanı seçilen ve 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri için görevinden istifa ederek İYİ Parti Karaman Milletvekili Adayı olan Zorlu, seçilememişti.

Atilla Zorlu, belediyecilik tecrübesini bir süre Ankara Büyükşehir Belediyesinde daire başkanı olarak sürdürdü.

atilla-zorlu.jpg

YENİ GÖREVİNİ DUYURDU

Sosyal medya hesabında yeni görevini duyuran Atilla Zorlu, şu paylaşımda bulundu:

"Kıymetli dostlar, Sayın Mansur Yavaş Başkan'ımın tensipleri ile atandığım ve 7 aydır yürütmekte olduğum Ankara Büyükşehir Belediyesindeki daire başkanlığı görevim bugün itibari ile sona erdi. Keçiören ilçemize belediye başkan yardımcısı olarak bizleri layık gören kıymetli dostum Keçiören Belediye Başkanımız Mesut Özarslan'a teşekkür ederim. Hayırlı kandiller."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.