Mansur Yavaş'tan hayvanseverlere "Fitre Ver" ve "Fidye Ver" çağrısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla başlatılan "Fitre Ver" ve "Fidye Ver" kampanyası, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın çağrısıyla devam ediyor. Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu paylaşımda, Ramazan Bayramı öncesinde hayırseverleri kampanyaya destek olmaya davet etti.

Mansur Yavaş'tan hayvanseverlere "Fitre Ver" ve "Fidye Ver" çağrısı!
Yayınlanma:

Mansur Yavaş, videolu paylaşımında, "Sevgili Ailem, Gelin Ankara’da bayramı hep birlikte yaşayalım. ‘Fitre ver’ ve ‘Fidye ver’ kampanyamız için son iki gün… Sizleri dayanışmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Kampanyanın devam ettiğini hatırlatan Yavaş, hayırseverlerin desteğini beklediklerini vurguladı.

KAMPANYADA SON 2 GÜN

Ayrıca, sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu paylaşımda Yavaş, hayırseverlere seslenerek, "Bu bayramı Ankara halkıyla hep birlikte yaşamak, ihtiyaç sahibi ailelerimize ve onların çocuklarına da sevinç yaşatmak için hepinizi ‘fitre ver’ ve ‘fidye ver’ kampanyamızın son iki gününe davet ediyorum" dedi. Verilecek her destekle annelere, babalara umut, çocuklara mutluluk ve sofralara bereket olacağını vurguladı.

Fitre ve fidyelerin ihtiyaç sahiplerine eşit olarak dağıtılabilmesi amacıyla tek seferde 5 işlemin yapılabildiği sistemde 30 günlük fidye yardım seçeneği de bulunuyor. Şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda yardım rakam ve tutarları da "fitrever.ankara.bel.tr" adresi üzerinden paylaşılıyor.

Bugüne kadar Türkiye'nin 81 ilinden bağışta bulunan hayırseverler, bayram ruhunu yaşatan dayanışma örneğiyle 82 bin 105 adet fitre/fidye yardımı ile toplam 11 milyon TL'yi aşan destekte bulundu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.