Odabaşı belediye personeliyle bayramlaştı!

Gölbaşı'nın yeni Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından bayram tatili sebebiyle bir araya gelme fırsatı bulamadığı belediye personeli ve vatandaşlarıyla bir bayramlaşma etkinliği düzenledi.

Odabaşı belediye personeliyle bayramlaştı!
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, makamında gerçekleşen buluşmada, başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

HERKESE EŞİT VE ADİL HİZMET

Misafirleri ayakta karşılayan ve tek tek tokalaşarak onların arzu ve isteklerini dinleyen Odabaşı, bu vesileyle belediye personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajı verdi.

"Herkes için kapımız sonuna kadar açık," diyen Odabaşı, seçim sürecinin geride kaldığını ve artık Gölbaşı'nın bir ailesi olduklarını vurguladı. Parti rozetini çıkardığını belirten Odabaşı, eşit ve adil hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti.

Başkan Odabaşı'nın konuşmasının devamında şu ifadelere yer verildi: "Seçimin ardından yaşanan bayram tatili nedeniyle belediye çalışanlarımızla ve değerli vatandaşlarımızla bir araya gelememiştik. Ancak bugün burada sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Bu vesileyle geçmiş Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum."

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.