Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ikinci ayağı yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ikinci ayağına ev sahipliği yaparak spor tutkunlarını bir araya getirdi. Balâ'nın Beynam Mahallesi'nde düzenlenen yarış, özel olarak hazırlanan parkurda gerçekleşti.

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ikinci ayağı yapıldı
Yayınlanma:

Türkiye Motosiklet Federasyonunun organizasyonu ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin ana sponsorluğuyla düzenlenen yarışa, Türkiye'nin dört bir yanından 126 sporcu katıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun koordine ettiği 'Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ikinci ayağı, 4-5 Mayıs tarihlerinde Balâ ilçesinde gerçekleşti. Beynam 312 Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda; EnduroGP, E1, E2, E3, E1B, E2B, E3B, EC, kadınlar, gençler, ATV1, ATV2 ve veteran sınıflarında ana yarışlar yapıldı.

Balâ'da düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ikinci ayağında, 108 enduro motosikleti ve 18 ATV aracıyla birlikte 6'sı kadın toplamda 126 sporcu, zorlu parkurda mücadele etti.

abb.jpg

''30 CİVARINDA İLDEN SPORCUMUZ KATILDI''

Organizasyona destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ileten Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, "Ankara Büyükşehir Belediyesinin büyük desteği, ilgisi ve himayesinde gerçekleştirdiğimiz bu yarışa 30 civarında ilden sporcumuz katıldı. Toplamda 126 sporcumuz var ve 6'sı kadın yarışçımız. Baba-kız, baba-oğul ve eşleriyle birlikte yarışan sporcularımız var. Halkın büyük ilgi gösterdiği ve seyir zevki olan bir spor branşı. Yaklaşık 20-25 gün süren hazırlık sonrasında bu yarışı düzenledik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın spora ve sporcuya verdiği desteği de biliyoruz." dedi.

abb2.jpg

''PARKUR 7 GÜNDE HAZIRLANDI''

312 Motor Sporları Kulüp Başkanı Sinan Çetin ise, "Bu yarışta Ankara Büyükşehir Belediyesi bize hem alan hem de makine desteği sağladı. Aynı zamanda ana sponsorumuz Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu. Zorlu bir organizasyon, Mansur Başkan'ın çok büyük bir desteği ile bu parkur 7 günde hazırlandı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.