Kırşehirli iş dünyası, Asmac Makine Otomotiv’de bir araya geldi

​​​​​​​Kırşehirli Dernekler Federasyonuna bağlı, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Her ay dernek üyelerinden birinin fabrikasında düzenlenen toplantı, bu kez Asmac Makina Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti bünyesinde KIRSİAD üyesi Abdullah Şahan ve Ali Şahan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kırşehirli iş dünyası, Asmac Makine Otomotiv’de bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Toplantıya, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIRFED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı Ali Çetin, Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Üyesi ve KIRSİAD Başkan Vekili Levent Akçakoca, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu ve Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç ve KIRSİAD yönetim kurulu ve üyeleri katılım sağladı.

Toplantı öncesi ev sahipliği yapan Asmac Makina Otomotiv fabrikası, KIRSİAD üyeleri tarafından gezildi, fabrika sahibi Abdullah Şahan çalışmaları hakkında KIRSİAD üyelerine bilgiler verdi.

Toplantıda, Mesleki ve Teknik Eğitim Sendikası (METESEN) Genel Başkanı Şahap Yılmaz, Asmac Makine Otomotiv İhracat Müdürü ve aynı zamanda Grape International Kurucusu Ali Şahan, Grape International Kurucusu Yıldıray Yıldız ve Proje Direktörü Erol Tuncay Gökçen sunum yaptı.

asmac3.jpg
Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı Ali Çetin

“KIRSİAD ÜYELERİMİZİN KALİTESİ AHİLİK KÜLTÜRÜMÜZÜ YANSITIYOR”

Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı Ali Çetin, “Bugün burada Kırşehirli Dernekler Federasyonumuzun Genel Başkanı Hilmi Gökçınar Bey'in bizlere kazandırdığı vizyonla ve gösterdiği hedeflerle yolumuzda ilerliyoruz. Aynı zamanda bu yolda ilerlerken dernekler federasyonumuza bağlı Kırşehirli Yüksek İstişare Kurulumuz oluştu. Etrafımızdaki insanların kalitesini yükselten federasyonumuz, yüksek istişare kurulumuz ve şimdide KIRSİAD’ımız ile birlikte insan kalitesi ortalamamız da yükseliyor. Bu da Kırşehir’in kalitesini, Kırşehir'in Ahi Evran kültürünü, Selçuklu'dan bu tarafa yaşadığı serüveni ve Cumhuriyet döneminde hak etmediği yerde olduğunu apaçık ortaya koyuyor. İnşallah Kırşehir’imizi Cumhuriyet döneminin en önemli şehirlerinden biri yapar, insanlarımızı da en önemli insanları kılarız.” dedi.

asmac2.jpg
Asmac Makina Kurucusu ve Genel Müdürü Abdullah Şahan

KIRSİAD Başkanı Ali Çetin, konuşmasının devamında ev sahibi Asmac Makina ailesine teşekkürlerini iletirken, “Bugün burada bizim misafir eden Abdullah Şahan ve Şahan ailesine çok teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir organizasyon ve güzel bir başlangıçla güne başlamış olduk.” ifadelerini kullandı.

asmac4.jpg
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIRFED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar

“TEK POLİTİKAMIZ, KIRŞEHİRLİ VE KIRŞEHİR”

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIRFED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“Kırşehirli Dernekler Federasyonu 20 yıldan bu tarafa, Ankara'daki Kırşehirlileri bir arada toplamak, tutmak, tek fikir tek bir ses olmak düşüncesi ile 2003 yılında harekete geçen bir organizasyondur. Kurucusu olarak gurur duyuyorum. Kırşehirli olmaktan da gurur duyuyorum. Birçok derneğimizi federasyon çatısı altında topladık. Onların katılımından gurur duyuyorum. 20 yılın sonunda bu şehirde doğmuş ya da işimizi burada kurmuş ve yaşamamıza rağmen gerçek bir tüzel kişiliğe kavuşturmuş olmanın da gururunu yaşıyorum. Üye olan arkadaşlarımızda istişareler yaparak KIRSİAD’ımızı daha da geliştireceğiz. Kırşehir ile iş insanları derneğimize ülke geneline yayılmasının mantığını aynı şekilde kurmak zorundayız. Samimiyetle söylüyorum hiç politikaya yapmıyorum. Bizim enerjimiz, insan kaynağımız ve altyapımız var. Sadece liderlik yapacağız. Samimi olacağız, kalbi olacağız ve ötekileştirmeden politize etmeden hepimiz biz diyeceğiz. Bizim tek bir politikamız var; Kırşehirli ve Kırşehir.”

KIRFED Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, konuşmasının sonunda Şahan ailesine misafirperverliği için teşekkür etti.

asmac5.jpg
Mesleki ve Teknik Eğitim Sendikası (METESEN) Genel Başkanı Şahap Yılmaz

“MESLEKİ EĞİTİMİN GELECEĞİ TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ”

Toplantıda sunum yapan Mesleki ve Teknik Eğitim Sendikası (METESEN) Genel Başkanı Şahap Yılmaz ise Türkiye'de 60'a yakın eğitim sendikasının bulunduğunu fakat METESEN'in mesleki eğitime odaklanmış tek sendika olduğunu vurguladı. METESEN'in sloganının ‘Mesleki eğitimin geleceği Türkiye'nin geleceği’ olduğunu belirten Yılmaz, sendikanın sadece sağlam elemanları belirlemekle kalmadığını, engellilere yönelik projeler ürettiğini ve öğretmenlerin özlük haklarıyla ilgili çalışmalar yaptığını da dile getirdi.

Atölyelerin standartlarının ülke genelinde aynı olması gerektiğini vurgulayan Şahap Yılmaz, Ankara'daki bir okulun atölyesinin Bayburt'taki okulun atölyesiyle aynı olması gerektiğini savundu. Mezun olan öğrencilerin niteliklerinin her yerde standart olması gerektiğini belirten ve “Bu Ankara'da yetişmiş, bu burada gelişmiş” algısının kırılması gerektiğini ifade eden Şahap Yılmaz, mesleki eğitimin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı.

asmac-1.jpg
Grape International Kurucularından Ali Şahan

KIRSİAD nisan ayı toplantısında Grape International Kurucuları Ali Şahan, Yıldıray Yıldız ve Proje Direktörü Erol Tuncay Gökçen şirket tanıtımı sunumu ve aktif yatırım projelerini anlatarak, "Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanlarının dünyada rekabetçi ortama uyum sağlaması için birlikte çalışmaya davam edeceğiz. Bu konuda elimizdeki tüm imkanlarını ve tecrübeleri KIRSİAD üyeleri ve tüm hemşehrilerimiz ile paylaşmak istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kırşehirli iş dünyası, Asmac Makina Otomotiv’de bir araya geldi

Kırşehirli iş dünyası, Asmac Makina Otomotiv’de bir araya geldi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.