Ankaragücü umutlu gitti

A Milli Takımımızın maçları nedeniyle 15 günlük aranın ardından Spor Toto Süper Lig 5. haftasında heyecan Galatasaray-Kasımpaşa maçıyla yeniden başladı.

Ankaragücü umutlu gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

A Milli Takımımızın maçları nedeniyle 15 günlük aranın ardından Spor Toto Süper Lig 5. haftasında heyecan Galatasaray-Kasımpaşa maçıyla yeniden başladı. Birbirinden zorlu maçların oynanacağı beşinci haftada zirve yarışın yakından ilgilendiren maçlar büyük çekişmeye sahne olacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Spor Toto Süper Lige altı yıl aranın ardından yükselen Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik Direktörü İsmail Kartal yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan son antrenman daha sonra pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde Akhisar maçının taktik antrenmanı üzerinde duruldu. Antrenman, yenilenme koşusu ile sona erdi.

BAŞKANDAN YAKIN TAKİP

Beştepe Tesislerindeki hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanın ardından tamamlayan sarı lacivertli ekip daha sonra karayolu ile akşam saatlerinde Afyon’a hareket etti. Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner takımın son antrenmanına gelerek hem oyunculara moral verdi hem de takımın son durumunu yakından görme imkanı buldu. Teknik direktör İsmail Kartal ile kısa bir görüşme yapan Başkan Yiğiner takımın kazanacağına olan inancını dile getirerek 3 puanla ayrılmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

MAÇ AFYON’DA

Bugün oynanacak olan MKE Ankaragücü-Akhisarspor maçı Afyonkarahisar'a alındı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Osmanlı Stadı'nın zemininde gerçekleştirilen bakım çalışması nedeniyle Akhisarspor maçının Afyonkarahisar'da oynanacağı bildirildi. Zafer Stadı'nda 15 Eylül'de saat 17.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin 20 ile 100 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu belirtildi. Kombinelerin bu maçta da geçeli olacağı kaydedildi. Açıklamada ayrıca yönetim kurulu ve teknik heyetin görüşleri doğrultusunda Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın gündeme geldiği ancak söz konusu stadın da bakıma alınmasından dolayı burada oynamanın mümkün olmadığı ifade edildi.

HAKEM BAYARSLAN

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre Süper Ligin 5. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Açıklamaya göre bugün saat 17.00’de Afyon Zafer Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragüc-Akhisarspor maçını Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.