Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?

Hafta sonunu evde geçirecekler için beş yeni dizi ve film önerisini anadolugazete.com.tr sizler için derledi...

Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonunu evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

FALLOUT - AMAZON PRIME

Milyonlarca insanı peşinden bilgisayar ve konsol oyunu olarak sürükleyen hikaye artık bir dizi. Dizi tıpkı oyunda olduğu gibi , kıyamet sonrası Los Angeles'ta geçen bir distopik hikayeyi anlatır. Bu distopik dünyada, nükleer felaket sonrasında insanlar radyasyon, mutantlar ve haydutlardan korunmak için yer altı sığınağında yaşamak zorundadır.

1a02ee20-2915-44bd-85cd-585dee6d71ca.png

SEMPATİZAN - BLUTV

Vietnam Savaşı sırasında, hem Fransız hem de Vietnamlı kökenli bir adamın hikayesini anlatan bu film, casuslukla dolu bir gerilimi işler. Savaşın sonlarına doğru, adam generaliyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçmak zorunda kalır. Güney Vietnamlı mültecilerle bir araya geldiğinde, gizlice casusluk yapmaya devam ederken yeni hayatıyla olan sadakati arasında bir denge kurmaya çalışır. Bu süreçte, Viet Cong'a rapor vermek zorunda kalırken içsel bir mücadele yaşar.

STOLEN - NETFLIX

Ann-Hel n Laestadius'un gerçek olaylardan esinlenmiş romanından uyarlanan bu İsveç yapımı film, ilham verici bir hikayeyi anlatıyor. Film, ırkçılığın, iklim krizinin, ataerkil yapıyı sorgulamayan modern toplumun ve genç ölümlerinin arttığı bir dönemde, genç bir kadının yerli mirasını savunma mücadelesini temel alıyor. Kitabın çalınan adıyla Türkçeye çevrilmiş versiyonu da yeni yayımlandı.

LOVE, DIVIDED -NETFLIX

Hayatına sıfırdan başlamaya çalışan genç bir piyanist, evlerinin arasında sadece ince bir duvar olan komşusuyla tanışır. İlk başta zıtlaşan bu ikili, zamanla aralarındaki çekimle birlikte bir aşka dönüşür. Bu İspanyol yapımı romantik komedi, beklenmedik bir buluşmanın ardından yaşanan duygusal ve eğlenceli bir hikayeyi anlatıyor.

perfect-days-copy.webp

PERFECT DAYS - MUBI

Hirayama, Tokyo'da umumi tuvaletlerin bakımını yaparak geçimini sağlar. Sıradan bir yaşam sürerken, müziğe, kitaplara ve fotoğraf çekmeye olan tutkusuyla öne çıkar. Ağaçlarla olan sevgisi de dikkat çeker. Ancak, bir dizi beklenmedik karşılaşma, yavaş yavaş geçmişi hakkında daha fazla şey ortaya çıkarır ve günlük yaşamının basitliğinin ona özlediği mutluluğu vermesinin nedenlerini açığa çıkarır.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.