İstanbul'da yine silahlar konuştu: Yaralılar var

Kağıthane'de, iddiaya göre aralarında husumet bulunan iki grup arasında yaşanan çatışmada silahlı saldırı gerçekleşti.

İstanbul'da yine silahlar konuştu: Yaralılar var
Yayınlanma:

Olay, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde bulunan 28 Nisan Caddesi'nde saat 21.00 sularında meydana geldi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir grup, ellerindeki silahlarla diğer gruba ateş açtı. İki kişi olay yerinde hayatını kaybederken, biri ağır iki kişi ise yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar silah seslerini duyar duymaz durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi yaparak çevre hastanelere sevk etti.

Hayatını kaybeden O.Y. ve M.A.'nın suç kayıtlarında kasten yaralama, gasp, yağma gibi suçlar bulunurken, ağır yaralı H.Y. ve yaralı S.Y.'nin de suç kayıtları tespit edildi. Polis ekipleri, olay yerinde 40 adet boş kovan buldu ve soruşturma başlattı.

Kağıthane Kaymakamlığı da olayla ilgili açıklama yaparak çatışmanın, karşılıklı husumet ve alacak verecek meselelerinden kaynaklandığını belirtti. Açıklamada, hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin suç kayıtları detaylı bir şekilde aktarıldı ve emniyet ekiplerinin soruşturmanın derinleştirilmesi için çalışmalarına devam edildiği ifade edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.