Ünlüler dünyasında babalık savaşları bitmiyor!

Ünlüler dünyasında çok konuşulan olaylardan bir tanesi de babalık davaları oldu. Ünlü isimlerin sonradan ortaya çıkan çocukları uzun süre gündemi meşgul etti.

Ünlüler dünyasında babalık savaşları bitmiyor!
Yayınlanma:

Ünlü isimlerin çocuklarıyla aralarında geçen tartışmalar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Özellikle bu isimlerin sonradan ortaya çıkan çocukları ve açtıkları davalar aralarındaki gerilimi artırırken, mal paylaşımı, miras olayları ve popüler olma konuları ön plâna çıkıyor.

Bu isimler arasında İbrahim Tatlıses, Metin Akpınar, şarkıcı Emrah, Selçuk Ural gibi isimler bulunuyor.

TATLISES GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İbrahim Tatlıses sonradan kızı olduğu anlaşılan Dilan Çıtak Tatlıses ile gündemi sarsmıştı. Tatlıses, Dilan'ı kızı olarak kabul edip ona soy isimini vermişti. Ancak Tatlıses'in çocuklarıyla aralarındaki sular durulmuyor. Bu kez de oğlu Ahmet Tatlı ile gündeme gelen Tatlıses, torunu Mert'in kendisine ait olan evden çıkmasını isteyerek oğlu Ahmet Tatlı'ya ''Göreyim bakayım nasıl baba? Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi. Tatlı ise, "Lütfen rica ediyorum, benim çocuklarımı ve ailemi asılsız ithamlarla manşetlere taşımayın artık" ifadelerini kullandı.

dilann.jpg

METİN AKPINAR DA UZUN SÜRE KONUŞULMUŞTU

Usta oyuncu Metin Akpınar da sonradan çocuk sahibi olan isimlerden. 62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan Akpınar'a yıllar sonra Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adında iki kardeş babalık davası açtı. Dava sonucunda Akpınar'ın kızları olduğu anlaşılan ikiz kardeşler gündemi uzun süre meşgul etti. Akpınar ikiz kardeşleri kendi kızları olarak kabul ettiğini açıklamıştı.

metinakpinar.jpg

SELÇUK URAL UZUN SÜRE OĞLUNU KABUL ETMEDİ

Ünlüler dünyasında çok konuşulan isimlerden biri de Selçuk Ural'dı. Ural tek gecelik bir ilişkinin sonucunda dünyaya geldiğini söylediği Hakan Ural'ı uzun süre evlatlığa kabul etmedi. DNA testi sonucunda oğlu olduğu anlaşılan Hakan Ural'ı nüfusuna geçirdi.

hakanural.jpg​​​​​​​

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.