Kızılcahamam başkanının bakın ilk icraatı ne oldu!

31 Mart seçimlerinde AK Parti’den Kızılcahamam Belediye Başkanı seçilen Süleyman Acar’ın ilk icraatı dikkat çekti.

Kızılcahamam başkanının bakın ilk icraatı ne oldu!
Yayınlanma:

AK Parti’nin kalesi olan Kızılcahamam bu seçimde de elden çıkmadı. Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde rakibini hezimete uğratan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam’a 5 yıl boyunca hizmet ettiğini anımsattı.

KIZILCAHAMAM ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK”

Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediyesi personeliyle bir araya geldi. Belediye personeliyle sohbet eden Acar, yeni dönemini personelle kutladı.

Kızılcahamam’ın altın çağını yaşayacağını belirten Acar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “5 yıl boyunca birlikte Kızılcahamam’ımıza hizmet ettiğimiz, önümüzdeki 5 yılda da hep birlikte hizmet edip Kızılcahamam’a altın çağını yaşatacağımız mesai arkadaşlarımızla Personel Bayramlaşma Töreninde bir araya geldik. Çalışma arkadaşlarımızın Ramazan Bayramlarını ve Kadir Gecelerini kutladık. Tüm arkadaşlarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kızılcahamam’a bağlı Üçbaş Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Acar, hemşehrileriyle sohbet etti. Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Üçbaş Mahallemizde iftar sofrasında hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Mübarek Kadir Gecesinde iftar sofralarını ve gönüllerini bizlere açan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.