Hidrojen ile çalışan Scooter yaptılar

Atılım Üniversitesi EIF 2018’de Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğrencileri “Hidrojen Enerjisi ile Çalışan Scooter” projelerini sergilediler.

Hidrojen ile çalışan Scooter yaptılar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Atılım Üniversitesi EIF 2018’de Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğrencileri “Hidrojen Enerjisi ile Çalışan Scooter” projelerini sergilediler. Ankara’da gerçekleştirilen EIF 2018 11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı enerji sektöründe önde gelen yerli-yabancı profesyoneller,  yabancı bakanlar ve yabancı yatırımcıları uluslararası bir platformda bir araya getirdi. Üst düzey kamu yetkilileri ile çok sayıda akademik ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ve enerji sektörünün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak davet edildiği kongrede; enerji verimliliği, enerji depolama, dijitalleşme, akıllı şebekeler ve elektrikli araçlar konu başlıkları olarak ele alındı.

atilim-universitesi-5.jpg

Türkiye’nin en büyük karma enerji etkinliği olan Ulusal ve uluslararası medya kuruluşları tarafından canlı yayınlar ile yakından takip edilen EIF 2018’de Üniversite Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yılser Devrim Danışmanlığında yapmış oldukları “Hidrojen Enerjisi ile Çalışan Scooter” projelerini üniversitenin destekleri ile sergilediler. Atılım Üniversitesi standına yoğun ilgi gösterilen fuarda standımızı ziyaret eden davetlilere Atılım Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’nde gerçekleştirilen projeler anlatılarak merak edilen bütün sorular cevaplandırıldı. Üniversitenin standını Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz ve Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayhan Albostan ziyaret ederek stantta yapılan çalışmalar ve fuar konusunda bilgi aldılar.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.