Nallıhan Adayı İsmail Öntaş, sahada seçmene ne söyledi?

AK Parti Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ederek seçmenlerden destek istedi. Öntaş, "Nallıhan'a yapacak daha çok işimiz var." dedi.

Nallıhan Adayı İsmail Öntaş, sahada seçmene ne söyledi?
Yayınlanma:
Güncelleme:

31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. Ankara ilçe belediye başkan adayları seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

AK Parti Nallıhan Belediye Başkan Adayı ve mevcut Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

ghmgyhcxqaanm03.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Öntaş, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

ghmgyrywuae0ctj.jpg

İSMAİL ÖNTAŞ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş, Nallıhan ilçesinin Yenice Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Öntaş, hemşehrilerinin teleplerini dinledi.

Öntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yenice Mahallemizdeki canlarımızla beraber daha güçlü yarınlara Nallıhan'ımızı hazırlamak için bir araya geldik." ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Öntaş'a, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanı Fatih Ünal, MHP Nallıhan İlçe Başkanı Ferhat Efe eşlik etti.

İsmail Öntaş, Nallıhan'ın Tekirler Mahallesini de ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Öntaş, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

ghlflkuxeaehuat.jpg

Öntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tekirler Mahallemizdeki hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle yürümek için bir araya geldik." dedi.

ghlfaobwmaazzuk.jpg

"NALLIHAN'A YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR"

İsmail Öntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yolumuz uzun, sevdamız büyük. Nallıhan'a yapacak daha çok işimiz var." dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.