Bahçeli'nin Akşener'e çağrısında sıcak gelişme

31 Mart yerel seçimlerinden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurultay kararı alması ve yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Akşener'e göreve devam çağrısında bulunmuştu. Bu durum üzerine harekete geçen İYİ Partili Koray Aydın, sosyal medyadan açıklama yaparak Bahçeli'nin bu çağrısını eleştirdi.

Bahçeli'nin Akşener'e çağrısında sıcak gelişme
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurultaya gitme ve yeniden aday olmama açıklaması üzerine MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin göreve devam etme çağrısında bulunmasının ardından sosyal medyada deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü.

''OLAĞANÜSTÜ KURULTAYIN İPTAL EDİLMESİ SENARYOSU''

Aydın sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda: ''Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, yerel seçimlerin ardından yaptığı değerlendirme sonucunda olağanüstü kurultay kararı almış ve kendisi de aday olmayacağını Türk ve dünya kamuoyuna ilan etmiştir. Ancak İYİ Parti’mizin bazı Milletvekilleri ve İl Başkanları organize edilerek kurultayın iptal edilmesi çabaları hız kazanmıştır. Nitekim Sayın Bahçeli, iktidar tarafının Genel Başkanımızın görevine devam etmesi ve olağanüstü kurultayın iptal edilmesi yönündeki talebini açık ve net bir şekilde ifade etmiştir. Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi senaryosuyla iktidarın yazdığı tanıdık bir tiyatro, sahneye konulmak istenmektedir.'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.