ABB FOMGET, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde lider Galatasaray'ı 5 gollü maçta mağlup etti: ABB FOMGET şampiyonluk aşkına

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde geçen sezonun şampiyonu olan ABB FOMGET, zirve mücadelesinde kritik maçta önemli bir galibiyet aldı.

ABB FOMGET, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde lider Galatasaray'ı 5 gollü maçta mağlup etti: ABB FOMGET şampiyonluk aşkına
Yayınlanma:

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 27. hafta mücadelesinde lider Galatasaray ile karşılaşan ABB FOMGET, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da izlediği maçta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

mansur.jpg

Maça iyi başlayan Ankara temsilcisi 38. dakikada Heidi Ruth'un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erecek derken Galatasasaray 45+2'de Arzu Karabulut ile durumu 1-1 yaptı ve soyunma odasına 1-1 ile girildi. İkinci yarıda 68'de Marcano ile yeniden öne geçen ABB FOMGET, Ebru Topçu'nun 78'de attığı gole engel olamayınca maçta durum 2-2'ye geldi. Bu gole de reaksiyon vermeyi başaran son şampiyon Ukraynalı Ovciichuk'un 82'deki golüyle maçı 3-2 kazandı ve üst üste 3. galibiyetini alarak bitime 3 hafta kala Galatasaray’la puan farkını 2'ye indirdi.

60 puanlı ABB FOMGET gelecek hafta Beşiktaş deplasmanında olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.