Ankaragücü'nde Lincoln sesleri: 'Alo ben Emre abin' | Galatasaray ve Fenerbahçe transferde hareketli | Enes Ünal Premier Lig'de!

Transfer döneminde kritik viraja girilince gündemde hareketlilik devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaragücü'nde hamleler ve görüşmeler hız kesmiyor. Milli futbolcu Enes Ünal'ın da yeni adresi belli oldu.

Ankaragücü'nde Lincoln sesleri: 'Alo ben Emre abin' | Galatasaray ve Fenerbahçe transferde hareketli | Enes Ünal Premier Lig'de!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Galatasaray'da Sacha Boey'in Bayern Munih'e transferiyle başlayan transfer yoğunluğu daha da artarak devam ediyor. Sarı-kırmızılılar sağ ve sol bek arayışlarını sürdürürken birçok isim gündeme geldi.

GALATASARAY'A BEDELSİZ AURİER

Cimbom, Sacha Boey'in yerini dolduracağı ismi İngiltere'de buldu. Sarı-Kırmızılılar, 31 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyla hem Nottingham Forest kulübüyle hem de oyuncu cephesiyle anlaşma sağladı.

Serge Aurier'in Nottingham Forest'taki sözleşmesi sezon sonunda sona erecek, bu nedenle Galatasaray transferi için oyuncuyla anlaşma aşamasına geçti. Futbolcunun temsilcisinin kısa süre içinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Serge Aurier, Fildişi Sahili Milli Takımı için Afrika Kupası'nda mücadele ediyor. Bu sezon Nottingham Forest formasıyla 13 maçta görev alan Aurier, 2 asistle takımına katkı sağladı.

Sol bek transferi için Rıdvan Yılmaz ve Zeki Çelik ile temaslarda bulunan Galatasaray'da bu iki transferden istediğini alamadı. Sarı-kırmızılı ekip sol bek transferi için girişimlerini devam ettiriyor. Cimbom, sol bek transferini en geç cuma günü açıklayacak ve açıklanan isim çok büyük ihtimalle Türk bir futbolcu olacak. O ismin Levent Mercan olduğu konuşuluyor.

Levent Mercan için Fiorentina da devreye girdi.

Bakambu transferinde de Real Betis ve Galatasaray görüşmelerde sona geldi. Bakambu'nun 4.5 milyon euro bedelle Betis'e gitmesi an meselesi...

FENERBAHÇE'DE BİR AYRILIK DAHA

Fenerbahçe'de Crespo'nun ayrılığının ardından Emre Mor'da takımdan ayrıldı. Fenerbahçe'nin etkili oynadığı bu sezonda forma şansı bulmakta zorlanan Emre Mor, İstanbul ekibi Karagümrük'ün yolunu tuttu.

Yetenekli oyuncu 4 aylığına eski kulübü Karagümrük'e transfer oldu.

Fred'in sakatlığı, Crespo'nun ayrılığı, Lincoln'e gelen teklifler dereken Fenerbahçe orta sahasında bir yaprak dökümü yaşanıyor. Zajc için de teklifler olduğu konuşulmaya devam ederken, sarı-lacivertliler devre arası transfer dönemine bir orta saha oyuncusu daha sıkıştırabilir.

MATHEUS SALDANHA HALA İHTİMALLER DAHİLİNDE

Fenerbahçe'nin bir süredir gündeminde olan Matheus Saldanha için bastırması bekleniyor. Sarı-lacivertli yöneticiler ilerleyen günlerde Partizan forması giyen Matheus Saldanha için bir teklif daha yaparak temasları hızlandıracak.

ANKARAGÜCÜ'NDE HEDEF LİNCOLN HENRİQUE

Ankaragücü, kadrosuna son olarak tecrübeli oyuncu Riccardo Saponara'yı kattı. 32 yaşındaki usta İtalyan Ankaragücü'nde yetenek setini yükseltecek isimlerden olacak.

Bu transfer sonrasında camianın gözü Lincoln'den gelecek habere çevrildi. Bir süredir Fenerbahçe'ye temaslarını sıklaştıran Ankaragücü, Lincoln transferinde aşama kaydetti.

Lincoln için Cardiff City'nin de teklifinin olduğu aktarılırken, Emre Belözoğlu oyuncuyu arayarak birebir görüşme gerçekleştirdi.

Ankaragücü ayrıca bugün kaleci Rafal Gikiewicz'in takımdan ayrıldığını da duyurdu.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN LİNCON'E TELEFON

Emre Belözoğlu transferini çok istediği Lincoln'ü telefonla aradı. Belözoğlu telefonda Brezilyalı oyuncuya kendisi ile ilgili planlarını aktardı. Transfer olması halinde takımda Lincoln'e vereceği rol ve oyun planıyla ilgili konuşan Belözoğlu, Lincoln transferinde çok istekli.

Cardiff City'nin de teklifinden sonra Fenerbahçe ise son kararı Lincoln'e bıraktı. Lincoln'ün vereceği karar doğrultusunda Fenerbahçe oyuncunun transferine yön verecek.

ENES ÜNAL SAKATLIK SONRASI İYİ HABERLE DÖNDÜ

Milli futbolcu Enes Ünal geçirdiği ağır sakatlık sonrası sahalara dönmüş fena olmayan bir performans sergileyerek transfer dönemine girmişti.

Enes Ünal, sürpriz bir gelişmeyle Bournemouth'a imzayı attı. Premier Lig ekibi Bournemouth, Enes Ünal'ı zorunlu satın alma bedeliyle kadrosuna kattı. Bournemouth Enes için 16 milyon euro ödedi. Getafe ve Enes Ünal ile her konuda anlaşan Bournemouth, İngiltere Premier Lig'de 13. sırada bulunuyor.

Enes Ünal'ın EURO 2024 öncesi Bournemouth transferi A Milli Takım'ın turnuva kadrosu için de önemli bir gelişme oldu. Enes, form tuttuğu ve Premier Lig'de maçlara çıktığı taktirde milli takımın önemli bir parçası olabilir...

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.