BAL’da Ankara takımlarının panoraması: Polatlı Belediyespor zirveyi sevdi, Ankara TKİ şaha kalktı

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. 14 takımlı ligde tek takım üst lige yükselecek 2 takım ise alt lige düşecek. Ligden çekilen Kozlu Belediyespor küme düşen ilk takım olurken zirve yarışı nefes kesiyor.

BAL’da Ankara takımlarının panoraması: Polatlı Belediyespor zirveyi sevdi, Ankara TKİ şaha kalktı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

LİDER 1926 POLATLI BELEDİYESPOR DOLUDİZGİN DEVAM

Ligin yeni lideri 1926 Polatlı Belediyespor 20. haftada Ankara derbisinde Gölbaşı Belediyespor’u 2-0 yenerek galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Gergin geçen maçta 42’de Teknik Direktör Sait Taş kırmızı kart görürken ilk yarının uzatma anlarında golcü isim Cengizhan Avcı sahneye çıktı ve durumu 1-0 yaptı. Bu sezonki 15. golünü atan 26 yaşındaki Cengizhan son 6 maçta 8. kez ağları sarsmış oldu. 89'da da Uğur Yalçın maçın skorunu tayin etti ve maçı 2-0 kazanarak puanını 48 yapan 1926 Polatlı Belediyespor zirvede Es-es'in 3 puan önünde yerini korudu. Lider bitime altı hafta kala gelecek hafta Kırşehir deplasmanında olacak. Kırşehir GSH ligde7 puanla kümede kalma savaşı veriyor.

ANKARA TKİ SON 3 MAÇTA 19 GOL ATTI 9 PUAN ALDI

BAL’de başarıyla mücadele eden bir diğer Ankara takımı Ankara TKİ ise gol yemeden üst üste üçüncü kez kazandı. Evinde Yunusemrespor’u 4-0 yenen Ankara TKİ, son 3 maçta 19 gol atarak gol yemedi ve 9 puan topladı. Evinde namağlup serisini 9 maça çıkaran Ankara TKİ, ilk yarıda Gökhan Koç’un 2 golüyle soyunma odasına üstün giren Ankara TKİ, ikinci yarıda da Rıfat Merzifonluoğlu ve Cemal Deliktaş skora gitti. Ligde puanını 38 yapan ve dördüncü sıraya tırmanan Ankara TKİ, gelecek hafta Sincan Belediyespor deplasmanında olacak.

SİNCAN BELEDİYESPOR 4 MAÇ SONRA KAZANDI

Ankara’da Evren Şenel yönetiminde bu sezon Türkiye Kupası’nda da mücadele eden ve adından söz ettiren Sincan Belediyespor da haftayı galibiyetle kapadı. Çilimli Belediyespor deplasmanında 2 golle kazanan Sincan Belediyespor 4 maç sonra kazanırken puanını da 29 yaptı. Matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyen Sincan Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri Furkan Çelikbacak ve Osman Talha Kotoran kaydetti. Sincan Belediyespor gelecek hafta evinde Ankara TKİ ile karşılaşacak.

ESKİŞEHİRSPOR, ÖNDER KARAVELİ İLE İLK MAÇINI KAZANDI

Geçen hafta Gölbaşı Belediyespor mağlubiyeti ile Ankara’da yine puan bırakan ve liderliği 1926 Polatlı Belediyespor’a kaptıran Eskişehirspor, Levent Kartop’la yolları ayırmış bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştıran Önder Karaveli ile anlaşmıştı. Karaveli, ilk maçında Kırşehir GHS’yi 3-0 yendi. Eskişehirspor 45 puanla ikinci sırada. Es-es gelecek hafta lig üçüncüsü Alaplı Belediyespor’a konuk olacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.