Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe yolunda...

Fenerbahçe, savunma hattını güçlendirmek adına Leonardo Bonucci'nin ardından 27 yaşındaki milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile anlaşmaya varmış gibi gözüküyor.

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe yolunda...
Yayınlanma:

Sarı-lacivertli kulüp, Atletico Madrid ile kiralık transfer için anlaşma sağlamış durumda ve kısa süre içinde Çağlar Söyüncü ile resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün kiralık transferi konusunda Atletico Madrid ile her detayı görüşmüş ve anlaşma sağlamıştır. 27 yaşındaki stoperin, bu akşam İstanbul'a gelmesi ve kısa süre içinde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin savunma hattında yaşanan sakatlık ve eksiklikler, Leonardo Bonucci'nin transferine yol açmıştı. Ancak Becao'nun sakatlanması ve Djiku'nun Afrika Kupası'na katılacak olması, savunmada tekrar bir açık doğurmuştu. Bu nedenle Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile güçlü bir defans oyuncusu kazanmanın peşinde.

Çağlar Söyüncü, kariyerine Altınordu'da başlamış ve daha sonra Freiburg'a transfer olmuştu. İki sezon boyunca Freiburg forması giydikten sonra, Premier Lig ekibi Leicester City'ye transfer olmuş ve 132 maça çıkarak 4 gol atmıştı. Sezon başında serbest olarak Atletico Madrid'e transfer olan Söyüncü, burada 4 yıllık sözleşme imzalamıştı, ancak şimdi Fenerbahçe yolunda.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.