Efkan Bekiroğlu Ankaragücü'nde!

Ankaragücü, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkent ekibi son olarak Efkan Bekiroğlu'nun transferini duyurdu.

Efkan Bekiroğlu Ankaragücü'nde!
Yayınlanma:

Ankaragücü yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Transferde sıcak dakikalar geçiren Ankaragücü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Efkan Bekiroğlu'nu kadrosuna kattığını duyurdu.

Efkan Bekiroğlu geçen sezon Alanyaspor formasını terletti. Efkan, Alanyaspor formasıyla 27 maçta toplam 4 gol 2 asistlik katkı sağladı.

TOLUNAY KAFKAS'TAN TRANSFER SÜRECİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Bir basın mensubunun imza atacak oyuncuların olup olmadığını sorması üzerine Kafkas, "Üç oyuncu var. Üçü de yerli. Birisi Ümit Milli Takım oyuncusu Cem Türkmen. Benim çok değer verdiğim ve inandığım oyunculardan biri. Ümit Milli Takım'ın en iyi oyuncusunu aldık. İnşallah bugün 2 oyuncu imza atacak. Üç oyuncunun yanı sıra bir kaleci ve bir kanat transferimiz olacak. Diack'ın satılması durumunda onun yerine de bir oyuncu bakacağız." ifadelerini kullandı.

Tolunay Kafkas, takımdan ayrılan oyuncuları açıklayarak, şu bilgileri verdi:

"Ghayas Zahid, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Töre ve Kevin Malcuit'le yollarımızı ayırdık. Federico Macheda ve Bevic Moussiti-Oko da gidecek, bunu kendilerine ilettik. Kevin Malcuit'in geri dönme şansı yok. Antrenman performansı profesyonel olması lazım. Bizden istediği para çok fazla. İmzayı attıktan sonra benim ona güvenmem lazım. O parayı ona verebilmem için sürekliliği olması lazım. Mert Çetin bize çok daha faydalı olacaktır."

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.