Fenerbahçe Olympiakos'a mağlup oldu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinin ilk ayağında Yunanistan'ın güçlü temsilcisi Olympiakos'a karşı mücadele eden Fenerbahçe, deplasmanda zorlu bir 90 dakika geçirdi. İlk maçta alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında sarı-lacivertli ekip, rövanş için İstanbul'a avantaj arayışında kaldı.

Fenerbahçe Olympiakos'a mağlup oldu!
Yayınlanma:

Fenerbahçe, Yunanistan'ın takımı Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Maç sonunda Fenerbahçe 3-2 mağlup oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, Dzeko ile üst üste pozisyonlar bulsa da, savunmadaki hatayı affetmeyen Olympiakos, Fortounis'in 8. dakikadaki golüyle öne geçti: 1-0. İlerleyen dakikalarda ise Fontounis'in asistiyle ceza sahası içinde topla buluşan Jovetic, skoru 2-0'a taşıdı: 32'.

İkinci yarıda savunmada zorlanan ve 51. dakikada kalesinde bir gol daha gören Fenerbahçe, 3-0 geriye düştü. Ancak, sarı-lacivertli ekip pes etmedi. Osayi-Samuel'un kazandırdığı penaltı vuruşunda Tadic'in golüyle farkı 2'ye indiren Fenerbahçe, umutlarını tazeledi: 68'. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde ise ceza sahasına yaptığı etkili ortada İrfan Can Kahveci'nin golüyle skoru 3-2'ye getirdi.

Maçı 3-2 geride tamamlayan Fenerbahçe, Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle umut verici bir skor elde etti. İstanbul'daki rövanş maçında ise 2 ya da daha farklı bir galibiyet arayışında olan sarı-lacivertliler, yarı finale yükselmek için mücadele edecekler.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.