Gençlerbirliği eriyor

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye çalışan Gençlerbirliği'nde ayrılanlar ve ayrılmak isteyenler güç kaybettiriyor.

Gençlerbirliği eriyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Niyazi Akdaş’ın kongrede istediği sonucu alamamasının ardından istifası ve Asbaşkan Mehmet Soylu’nun “içlerinden” bir başkan seçerek kongresiz yola devam etme kararı sonrası Gençlerbirliği’nde sular durulmuyor.

Ligde istikrarsız sonuçlar alan başkent ekibinde futbolcularda ayrılıyor ya da ayrılmanın yollarını arıyor.

Enes Keskin’in Iğdır FK’ya gidişinin yanında Uğur Akdemir de Ankara takımlarından Keçiörengücü’ne transfer oldu. İçeride ise büyük bir hareketlilik söz konusu.

Kayode’nin ayrılmak istediğini kulübe bildirmesinin ardından görüşmeler sürüyor. Kayode serbest kalmak için komik bir rakam teklif ederken, kulübün beklentisi ise daha yüksek. Kayode’nin Sivasspor günlerinden kalma vergi borcu yüzünden ayrılmak istediği iddia edilirken, Yunanistan’dan da talipleri olduğu konuşuluyor.

Son olarak geçtiğimiz sezonun flaş isimlerinden Muhammed Himmet Ertürk de sosyal medyadan ayrılık kararını açıkladı.

Muhammed Himmet, “Bugüne gelene kadar süreçte tüm özverimle sezonu bu camiada tamamlamak istedim” diyerek ayrılık sebebinin “elde olmayan” sebepler olduğunu dile getirdi.

Gençlerbirliği’nde sezonu sakatlık sebebiyle kapatan Sambou Yatabare’nin de sözleşmesinin feshedilmesi beklenirken transfer de durma noktasına geldi. Yapılan görüşmelerde belirsizlikler ön plana çıkıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.