İsmail Kartal: Avantajlı skorla dönmek istiyoruz

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Yunanistan'ın Olympiakos ekibine konuk olacak Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal, takımın gücünü rakibe hissettirerek avantaj elde etmek istediklerini ifade etti.

İsmail Kartal: Avantajlı skorla dönmek istiyoruz
Yayınlanma:

Karşılaşmanın oynanacağı Georgios Karaiskakis Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, rakibin gücünü bildiklerini belirtti. Olympiakos'un Yunan futbolunun köklü kulüplerinden biri olduğunu ve ateşli bir taraftar kitlesine sahip olduğunu vurgulayan Kartal, "Bu iki aşamalı bir maç. Rakibimizin güçlü yönlerini analiz ederek kendi gücümüzü sahaya yansıtarak avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Hem burada hem de İstanbul'da iyi bir futbol sergileyerek turu geçmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Olympiakos'un bir önceki turda İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e karşı evinde aldığı 4-1'lik mağlubiyetin sürpriz bir sonuç olduğunu da dile getiren Kartal, Yunanistan temsilcisinin ikinci maçta gücünü göstererek turu geçtiğine dikkat çekti.

Rakibin sahaya tek ya da çift santrforla çıkmasına göre planlar yaptıklarını belirten Kartal, "Rakibin yapacakları önemli ancak bizim ne yapacağımız daha da önemli." dedi.

Her maçı ayrı ayrı ele aldıklarını ve rakibe göre hazırlandıklarını belirten Kartal, "Her maçın hikayesi farklıdır. Yarınki maçın hikayesi de öyle olacak. Bu doğrultuda antrenmanlarımızı yaptık ve Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde iyi bir mücadele ve sonuç elde etmek istiyoruz." diye ekledi.

Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa maçında Fenerbahçe'nin yaptığı protestoyu da değerlendiren Kartal, "Yaşadığımız sorunlar açıkça ortadadır. Haklılığımızı göstermek için yaptığımız bir tepkiydi. Bu tepkinin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Bazı değişikliklerin ülke futboluna katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Biz saha içinde kalmak istiyoruz. Yarınki maç için hazırlıklarımızı tamamladık ve İstanbul'a iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Basın toplantısında bulunan milli futbolcu Çağlar Söyüncü ise zorlu bir maç olacağını ancak kendi planlarını uygulayarak galibiyet için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.