İsmail Kartal: Yabancı VAR daha iyi olacak gibi gözüküyor

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek galibiyeti sağladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

İsmail Kartal: Yabancı VAR daha iyi olacak gibi gözüküyor
Yayınlanma:

Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Kartal, maça kısa bir hazırlık süresiyle çıktıklarını ifade etti ve Karagümrük'ün zorlu bir rakip olduğunu vurguladı.

İlk yarıda istedikleri performansı sergileyemediklerini belirten Kartal, devre arasında oyuncularıyla konuşarak maçı çevirmek için değişiklikler yaptıklarını dile getirdi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak oyunlarını sahaya yansıttıklarını ve goller bulduklarını söyleyen Kartal, Karagümrük'ün iyi bir takım olduğunu ve kendilerini zorladığını ifade etti. Tolunay Kafkas'ın takımını iyi hazırladığını belirten Kartal, bundan sonraki süreçte Karagümrük'e başarılar diledi.

Kartal, kişisel duruşundan emin olduğunu ve başkalarının söylediklerinin kendisini etkilemediğini vurguladı. Takımına güvendiğini ve onlara inandığını belirten Kartal, özellikle Olympiakos maçında geriye düşmelerine rağmen dik durduğunu ve takımına olan güvenini koruduğunu söyledi. Livakovic'in maçtaki performansından da bahseden Kartal, oyuncularıyla samimi bir ilişkisinin olduğunu ve her zaman onlara destek verdiğini ifade etti.

Ayrıca yabancı VAR hakemi uygulamasının geleceğinin parlak olduğunu düşündüğünü belirten Kartal, hakemlerin maçları doğru bir şekilde yönettiğini söyledi. Şampiyonluk yarışıyla ilgili ise Kartal, sezon boyunca süregelen bir rekabet olduğunu ve her maçı tek tek düşündüklerini belirtti. Önlerindeki en önemli maçın Olympiakos karşılaşması olduğunu vurgulayan Kartal, bu maça odaklandıklarını ve yarı finale çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.