Keçiörengücü galibiyete ulaştı!

Ankara'nın futbol heyecanı Keçiörengücü ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçla doruk noktasına ulaştı. Trendyol 1. Lig'in 30. haftasındaki mücadelede, Aktepe Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşma, nefesleri kesti. Maç 2-1 biterek Keçiörengücü'nün galibiyetiyle sonuçlandı.

Keçiörengücü galibiyete ulaştı!
Yayınlanma:

Ev sahibi Keçiörengücü, rakibi Gençlerbirliği'ni Görkem Bitin ve Muharrem Cinan'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Maçın hikayesi, Keçiörengücü'nün zorlu mücadelesine rağmen üstünlüğünü sürdürdüğü anlara şahitlik etti.

mac3.jpg

Görkem Bitin'in penaltı golüyle 29. dakikada öne geçen Keçiörengücü, ikinci yarıda Muharrem Cinan'ın attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Ancak Gençlerbirliği, Amilton'un 45+3'te kaydettiği golle umutlandı.

Maçın kırılma anlarından biri 80. dakikada yaşandı. Keçiörengücü'nden Aliou Traore kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ancak bu durum, ev sahibinin galibiyet arzusunu engellemedi.

Bu sonuçla Keçiörengücü, puanını 36'ya çıkararak 1. Lig'de 11. sırada yer aldı ve düşme hattından biraz da olsa uzaklaştı. 6 maç sonra galip gelen Keçiörengücü, düşme hattının 5 puan önünde bulunuyor.

Gençlerbirliği ise 44 puanda kalarak 8. sırada yer aldı. Play-off mücadelesi veren kırmızı siyahlılar, maç fazlasıyla 7. sıradaki Bandırmaspor'un 1 puan gerisinde bulunuyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.