Kocaelispor- Giresunspor maçında liste krizi

Trendyol 1. Lig’de oynanan Kocaelispor – Giresunspor maçında, konuk ekip olan Giresunspor'un kadroda olmayan bir oyuncuyu sahaya sürmesi büyük bir krize yol açtı.

Kocaelispor- Giresunspor maçında liste krizi
Yayınlanma:

Giresunspor, kendi oyuncu listelerinde bu futbolcunun adının bulunduğunu iddia ederken, Kocaelispor cephesi ise zaten maçı kazandıklarını belirtti.

Maçın 85. dakikasında Giresunspor, Enishan Ceylan'ın yerine 25 numaralı Furkan Arda Kabaca'yı oyuna dahil etti. Ancak, sahaya giren bu oyuncunun adı, resmi listelerde ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer almıyordu. Bu durum maç sonrasında, kulüp yöneticileri ve hakemler arasında büyük bir krize neden oldu. Karşılaşmanın sonucunun tescillenip tescillenmeyeceği, raporlara nasıl yansıyacağı ve hükmen mağlubiyet kararı alınıp alınmayacağı ise hafta içinde netlik kazanacak.

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel konuyla ilgili olarak, "Net olarak bilmiyorum. Listede olmayan bir oyuncuyu oynattıklarına dair böyle bir konuşma yapıldı. Bu, bizim dışımızda gelişen bir olay. Maç bizim için bitmiştir. Eğer hükmen mağlup ilan edilirsek en fazla 3-0 alırız. Zaten kazandığımız bir maç. Çok fazla düşünülecek bir şey yok" şeklinde yorumda bulundu.

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise, kadroda olmayan oyuncunun sahada olmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Şu anda net bir durumumuz yok. Sportif direktörümüzle görüşüyoruz. Bizim verdiğimiz listede bu oyuncunun adı yer alıyor ancak federasyonun listesinde bulunmuyor. Net bir şey söylemek şu an için doğru olmaz."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.