Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerinde gol yağmuru!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dolu çeyrek final ilk maçları nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Real Madrid ile Manchester City arasındaki mücadele 3-3'lük bir beraberlikle sonuçlanırken, Arsenal ile Bayern Münih arasındaki maç da 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerinde gol yağmuru!
Yayınlanma:

Real Madrid, evinde konuk ettiği Manchester City karşısında zorlu bir mücadele verdi. Maça hızlı başlayan Manchester City, Bernardo Silva'nın golüyle erken bir üstünlük yakaladı.

Real Madrid, Reben Dias'ın kendi kalesine attığı gol ve Rodrygo'nun golüyle öne geçti. İkinci yarıda ise Manchester City, Phil Foden ve Josko Gvardiol'un golleriyle skoru lehine çevirdi.

Real Madrid, Federico Valverde'nin golüyle beraberliği sağlayarak sahadan 3-3'lük bir sonuçla ayrıldı. Maçta yedek kulübesinde olan milli futbolcu Arda Güler forma şansı bulamazken, Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde 200 maçta görev yapan ilk teknik direktör unvanına sahip oldu.

Diğer maçta ise Arsenal ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Bukayo Saka'nın erken golüyle öne geçen Arsenal'e Bayern Münih, Serge Gnabry ve Harry Kane'in golleriyle karşılık verdi. Ancak Leandro Trossard'ın golüyle Arsenal beraberliği yakalayarak maçtan 2-2'lik bir sonuçla ayrıldı.

Her iki maçın rövanşı ise 17 Nisan Çarşamba günü oynanacak ve futbolseverler bu karşılaşmaları heyecanla bekliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.