TFF genel kurul tarihini açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüpler Birliğinin "bir ay içinde olağanüstü seçimli genel kurul" için imza toplamaya başlaması sonrası resmi olarak genel kurul tarihini açıkladı. Federasyon, 18 Temmuz'da yapılacak seçimle ilgili kararını duyurdu.

TFF genel kurul tarihini açıkladı!
Yayınlanma:

Son dönemde Fenerbahçe'nin Süper Kupa Finali'nde sahadan çekilmesiyle başlayan tartışmaların odağındaki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), belirlenen tarih için açıklama yaptı. Federasyonun belirlediği tarih olan 18 Temmuz'un seçilmesinde, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın tarihlerinin göz önünde bulundurulduğu ifade edildi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNDAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

TFF'nin yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesinin 1. fıkrası hükmü uyarınca, her yılın 31 Temmuz tarihine kadar yapılması gereken olağan genel kurul toplantısının; A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ile bitiş tarihi de göz önüne alınarak, 18 Temmuz 2024 tarihinde seçimli olarak yapılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.