TFF'den seçim kararı: Türk futbol yönetiminde yeni dönem!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da seçimli genel kurul yapılacağını açıkladı.

TFF'den seçim kararı: Türk futbol yönetiminde yeni dönem!
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Adıyaman'a gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında önemli açıklamalarda bulundu.

2023'teki depremlerin ardından TFF olarak başlattıkları "Omuz Omuza Kampanyası"nın başarılı bir şekilde devam ettiğini belirten Büyükekşi, Türk futbol ailesinin depremzedelere büyük destek sağladığını vurgulayarak, Adıyaman'da, Kahramanmaraş'ta, Nurdağı'nda, İslahiye'de, Hatay'da, Malatya'da konteyner kentlerin oluşturulmasına katkı sağladıklarını ifade etti.

Deprem bölgelerine yapılan bu ziyaretlerin amacının bayram sevincini paylaşmak ve çocukların yüzlerini güldürmek olduğunu belirten Büyükekşi, milli takım hocası Vincenzo Montella ve bazı milli takım oyuncularıyla birlikte çocuklarla futbol oynadıklarını ve onlara milli takım formaları dağıttıklarını aktardı.

Büyükekşi, TFF'nin 18 Temmuz'daki mali genel kurulunu seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını duyurdu.

Büyükekşi, "Biliyorsunuz Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik. 18 Temmuz'da yapacağımız seçimli genel kurulumuz, Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Büyükekşi, önlerindeki Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Takım'a başarılar diledi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.