Ankara’da işsizliği önleriz

Ankara Valisi Ercan Topaca, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Ankara’ya hayat verecek olan 249 milyon TL’ye mal olacak olan 15 tesisin temel atma töreninde konuştu.

Ankara’da işsizliği önleriz
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLFERİ ÖZBEK-EYÜP KARA

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Ankara’ya hayat verecek olan 249 milyon TL’ye mal olacak olan 15 tesisin temel atma töreninde konuşan Ankara Valisi Ercan Topaca, “Ankara’nın tarım şehri olduğunu bu yatırımlarla işsizliği önlememiz mümkün” dedi.

ANKARA BİR TARIM ŞEHRİDİR

Ankara Valisi Ercan Topaca “Ankara bir tarım şehri aslında. Çok büyük potansiyeli var. Sulanabilen arazilerinin şu anda yarısını suluyoruz. Yüzde 46’sı sulanamıyor. İşsizliğin önlenmesi anlamında, şehrimizi gezdiğimiz zaman en çok karşılaştığımız talebin önlenmesi anlamında bu tarımsal potansiyelin de faaliyete geçirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle sulama yatırımlarına-biraz önce toplantıda da arz ettik, zatıaliniz de çok duyarlılık gösteriyorsunuz-önümüzdeki dönemde planlanan projelerin hayata geçirilmesinin çok faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

HİZMETLER SAYMAKLA BİTMİYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’da “Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, hükûmet üyelerimizin özellikle de Bakanımız Veysel Eroğlu’nun Ankara’ya yaptıklarını saymakla bitiremem. Biraz önce yaptığımız koordinasyon toplantısında da Ankara’ya yapılacaklarla ilgili cömert davranışını görmekten mutluluk duyuyorum. Kendisi Ankara için hiçbir şeyi esirgemeyeceğini ifade etti. Bugüne kadarki gecikmelerin de telafi edileceğini belirtti” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.