700 çivinin üstünde 100 kiloluk ağırlığı kaldırdı!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşayan Ozan Kuşçu, arkadaşlarıyla girdiği iddia sonucunda, 700 çivi çakılmış bir tahtanın üzerine yatarak 100 kilogramlık ağırlığı kaldırdı. Ancak iddiayı kazanmasının bedeli sırtındaki çivilerin neden olduğu deliklerle geldi.

700 çivinin üstünde 100 kiloluk ağırlığı kaldırdı!
Yayınlanma:

Ozan Kuşçu, sosyal medya hesabında paylaşmak üzere videolar çekmeye başlamıştı. Arkadaş grubuyla birlikte spor salonunda antrenman yaparken, Kuşçu'ya çivilerin üzerine yatan bir kişinin videosu gösterildi. Cesur bir hamleyle, Kuşçu videodaki kişi gibi çivili yatağın üzerine yatacağını söyleyerek arkadaşlarıyla spor salonunun bir yıllık ücreti üzerine iddiaya girdi.

İDDİAYI KAZANDI FAKAT SIRTINDA DELİKLER AÇILDI

Arkadaşlarıyla birlikte bir tahta ve yaklaşık 700 çivi alarak bunları tahtaya çaktı. Kuşçu, iddiayı kazanmak için hazırlandı ve 100 kilogramlık ağırlığı alarak çivilerin üzerine yattı. Ancak bu hamle, sırtında delikler oluşmasına neden oldu.

Ozan Kuşçu, iddiayı kazandıktan sonra hastaneye giderek tetanos aşısı oldu. Ancak başarıya giden yol kolay olmadı. Kuşçu, "Biraz tedirgin oldum, birkaç kez vazgeçmeyi düşündüm ama iddiayı kaybetmek istemedim. Sırtımda delikler oluştu ve akşam tetanos aşısı oldum" dedi.

Kuşçu, "15 santimetrelik 700 çivi vardı. İddiayı kazandım ve arkadaşlarım bir yıl boyunca spor salonu ücretimi ödeyecek. Onlar da şaşırdı, denemek istediler ama cesaret edemediler. Çivili yatağın üzerine yatan birçok insan var ama ağırlık kaldıran yoktu. Zor oldu ama yara almadan başardık" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.