İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nın yeri netleşti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresium'da gerçekleştirileceğini duyurdu. Olgun, X hesabından yaptığı paylaşımda, organizasyon komitesi ve Genel Başkan adaylarının temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda alınan kararları açıkladı.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nın yeri netleşti
Yayınlanma:

Toplantıda, Koray Aydın'ı temsilen Yetkin Öztürk, Müsavat Dervişoğlu'nu temsilen Buğra Kavuncu, M. Tolga Akalın'ı temsilen Rıdvan Uz'un yer aldığını belirten Olgun, aday temsilcilerinin hiçbir şerh veya itirazda bulunmadan ortak bir görüşe vardıklarını dile getirdi.

Bu doğrultuda, salonun fiziksel koşulları ve kapasitesi göz önünde bulundurularak, Kurultay delegeleri, İl, İlçe ve Belediye Başkanları ile önceki dönem milletvekillerinin dışında katılımcıların davet edilmeyeceği kararlaştırıldı.

Olgun, paylaşımında, Kurultayın İYİ Parti'ye ve millete hayırlı olmasını dilerken, herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini ve Kurultayın sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesini temenni etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.