Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan Seçim Koordinasyon Merkezini açtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Güdül'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan Seçim Koordinasyon Merkezini açtı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Nallıhanlı vatandaşlarla bir araya gelen Yavaş, "Az oya az hizmet, çok oya çok hizmet" felsefesinin sona erdiğini belirtti ve herkese eşit davranacaklarını vurguladı.

''NALLIHAN DAHA ÖNCE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEDİ''

Yavaş, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Nallıhan'da CHP’nin Nallıhan Belediye Başkan Adayı Ertunç Güngör ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yapan Yavaş, projelerini ve şeffaf belediyecilik anlayışını anlatarak vatandaşlardan destek istedi. Mal varlığını açıklayarak şeffaflık ilkesine uyduklarını belirten Yavaş, Nallıhan'a yaptığı ziyaretlerde sorunları yerinde tespit ettiklerini ve bölgenin daha önce benzer bir ilgi görmediğini dile getirdi.

nallihan1-001.jpg

''NALLIHAN ANKARA İLE AYNI HİZMET KALİTESİNE ULAŞACAK''

Seçildikten sonra rozetlerini çıkardıklarını ve herkese eşit davrandıklarını vurgulayan Yavaş, 5 yıl boyunca hayali projelerin peşinde koşmadıklarını ve vatandaşların paralarını boşa harcamadıklarını ifade etti. Yavaş, Ankara'ya huzur getirdiklerini ve asli ihtiyaçların karşılandığını belirtti. İşçilere yönelik sosyal desteklerin artırıldığını ve söz verilen zamın yapıldığını söyleyen Yavaş, Nallıhan'da yapılan çalışmalara da değindi. Nallıhan'ın Ankara ile aynı hizmet kalitesine ulaşacağını belirten Yavaş, su kayıplarını azalttıklarını, köylere internet sağladıklarını ve yeni projelerin devam edeceğini ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.