Mansur Yavaş'tan Nallıhan, Güdül ve Ayaş çıkarması! O partiden destek geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandırarak bugün Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta hemşehrileriyle buluştu. Başkan Yavaş, 31 Mart'ta kendisini destekleme kararı alan Milli Yol Partisi teşkilatıyla da iftarda bir araya geldi.

Mansur Yavaş'tan Nallıhan, Güdül ve Ayaş çıkarması! O partiden destek geldi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bugün Nallıhan'da düzenlenen mitingde halka seslenen Yavaş, aynı zamanda Çayırhan'da bir seçim koordinasyon merkezi açılışı da gerçekleştirdi. Nallıhan'daki etkinliğin ardından Ayaş ve Güdül'de esnaf ziyaretlerinde bulunan Yavaş, akşam saatlerinde 31 Mart yerel seçimlerinde kendisini destekleme kararı alan Milli Yol Partisi teşkilatıyla bir iftar programında bir araya geldi.

Bu ziyaretini sosyal medya hesabından da duyuran Mansur Yavaş, “Bugün iftarımızı Milli Yol Partisi teşkilatı ile birlikte yaptık. Desteklerinden ötürü tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Kimseyi mahcup etmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş, Milli Yol Partisi teşkilatıyla buluşmasının ardından Keçiören’de CHP Adayı Mesut Özarslan’ın iftar programına da katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.