Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Ankara Kent Gezileri' devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz 'Kent Gezileri', 2021'de 10 bin, 2022'de 25 bin, ve 2023'te 31 bin olmak üzere toplam 66 bin vatandaşın katılımına ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Ankara Kent Gezileri' devam ediyor
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent tanıtımına katkı sağlamak ve yerel esnafın ekonomisini canlandırmak amacıyla çevre ilçelere düzenlediği 'Ankara Kent Gezileri'ne büyük ilgi devam ediyor.

ANKARA VATANDAŞLARA TANITILIYOR

2021-2023 yılları arasında toplam 66 bin vatandaşın Başkent'i gezdiği bu gezilere katılmak isteyenler, bireysel başvurularını Başkent 153 Çağrı Merkezi üzerinden yapabiliyor. Ayrıca, grup başvuruları ABB Hizmet Binası'nda dilekçe ile gerçekleştirilebiliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen bu hizmet, Ankara'da yaşayan yerli ve yabancı konuklar ile depremzede, görme ve işitme engelli vatandaşları bir araya getiriyor.

ankaragezileri.jpg

GEZİLERE İLGİ BÜYÜK

Ankara merkez olmak üzere Nallıhan, Balâ, Kalecik, Kahramankazan, Beypazarı, Polatlı, Çubuk, Ayaş, Çamlıdere, Şereflikoçhisar, Kızılcahamam, Haymana, Evren, Güdül ve Elmadağ ilçelerini kapsayan bu gezilerde vatandaşlar, özellikle Beypazarı, Çamlıdere, Kızılcahamam, Nallıhan ve Polatlı gezilerine büyük ilgi gösterdi. Ayrıca, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen özel geziler arasında Anıtkabir, 1. ve 2. Meclis, Etnografya Müzesi ve Roma Tiyatrosu da bulunuyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.