Ankara Büyükşehir Belediyesi Hazırlıklarını Tamamladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaklaşan Ramazan Bayramı için kapsamlı hazırlıklarını tamamladı. Başkentlilerin huzurlu ve güvenli bir bayram tatili geçirmesi için bir dizi önlem alındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hazırlıklarını Tamamladı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkent'te bayram hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşların güvenliği için birçok önlem alındı.

ACİL DURUMLAR İÇİN EKİPLER HAZIR

Başkent 153, Ankara İtfaiyesi, Ankara Zabıtası ve ASKİ gibi kuruluşlar, 9 günlük bayram tatili süresince 7/24 görev başında olacak. Bu, vatandaşların herhangi bir acil durumda hızlı bir şekilde destek alabilmeleri için önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

EGO BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Ulaşım konusunda da önemli bir adım atıldı. EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları, bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek. Bu uygulama, vatandaşların seyahatlerini kolaylaştırarak bayramı daha keyifli bir şekilde geçirmelerine olanak tanıyacak.

SOKAKLARIN GÜVENLİĞİ DE SAĞLANACAK

Ayrıca, sağlık hizmetlerinden sokak hayvanlarına kadar birçok alanda da hizmetler devam edecek. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri sokak hayvanları için 7/24 görevde olacaklar ve ücretsiz hasta nakil araçları da bayram boyunca kesintisiz hizmet verecek.

Ankara Zabıtası, kafe, restoran, lokanta, pastane, fırın ve marketlere yönelik denetimlerini sıklaştırarak bayram boyunca halkın güvenliğini sağlayacaklar. Ayrıca, mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak adına mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları da gerçekleştirildi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.