Ankara'da dikkatsiz sürücüler kazaya sebep oldu!

Ankara'da son 24 saat içerisinde çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Birçoğu sürücülerin dikkatsizliği sebebiyle oluşan kazalarda çok sayıda vatandaş da yaralandı.

Ankara'da dikkatsiz sürücüler kazaya sebep oldu!
Yayınlanma:

Başkent Ankara yine trafik kazalarıyla gündemde. Sürücülerin dikkatsizliği ve kural ihlalleri trafik kazalarını da beraberinde getiriyor. Başkent'in birçok ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

Ankara'da ilk kaza haberi İstanbul Yolu'nda gerçekleşti. Hızını alamayan otomobil Eryaman mevkiinde yapımı devam eden bir köprünün bacağına sıkıştı.

kaza.jpg

Bir diğer kaza ise Batıkent Çakırlar'da meydana geldi. İvedik yönünde büyük göbekte gerçekleşen kazada bir otomobil nedeni bilinmeyen bir sebeple takla attı. Yine Altındağ, Kavaklı Köy tarafında gece saatlerinde 2 otomobil birbirine girdi. Feci kazada çok sayıda yaralı olduğu bilgisine ulaşıldı.

ankarakaza.jpg

Mamak'ta da yine korkutan bir kaza gerçekleşti. Boğaziçi mevkiinde meydana gelen kazada lastiği patlayan ve emniyet şeridinde duran bir araca alkollü olduğu tespit edilen başka bir sürücü arkadan çarparak diğer bir aracın uçmasına sebep oldu. Kaza sonucunda birçok kişi yaralandı.

Etlik Zübeyde Hanım Hastanesi önünde de aşırı hızla makas bir araç yolunda gitmekte olan başka bir araca çarparak kazaya neden oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.