Ankara'da kırık kaldırımlar tehlikeye davetiye çıkarıyor!

Ankara'nın en işlek noktalarından biri olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki Demirtepe metro çıkışının kaldırımı, tehlike saçıyor. Kırık olan taşın oldukça yüksek bir çıkıntıda ve özellikle engelli sarı çizgilerin hemen yanında olması, engelli vatandaşların da risk altında olduğunu gösteriyor.

Ankara'da kırık kaldırımlar tehlikeye davetiye çıkarıyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara'nın en yoğun trafiğe sahip bulvarlarından biri olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda, Demirtepe metro çıkışının kaldırımında ciddi bir tehlike var. Kırık olan taşın, oldukça yüksek bir çıkıntıya sahip olması ve özellikle engelli sarı çizgilerin hemen yanında bulunması endişe verici.

whatsapp-image-2024-01-28-at-20-58-16.png

Her yaştan vatandaş için tehlike oluşturan bu kırık kaldırımın acilen onarılması gerekiyor. Kırık kaldırım, 7'den 70'e tüm vatandaşlar için tehlike arz ediyor. Her an bir kişinin takılıp düşebileceği kaldırım, ağır kazalara sebebiyet verebilir.

whatsapp-image-2024-01-28-at-20-58-17-1.png

YETKİLİLERE ÇAĞRI!

Yaşanan tehlikeye dikkat çeken vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırıyor. Kırık kaldırımın bir an önce onarılmasını isteyen vatandaşlar, "Bu kaldırıma takılıp düşen bir kişi, ciddi yaralanma ya da sakatlık yaşayabilir. Yetkililer, bu tehlikeyi bir an önce ortadan kaldırmalı." ifadelerini kullanıyorlar.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.